Frame Avatar

Frame

reacties

  • Fascinerend. Toen ik 14 was leek de oorlog een eeuw voorbij. Nu ik 45 ben weet ik hoe kort het eigenlijk geleden is. De fascinatie voor die periode neemt alleen maar toe. Ik ga zeker kijken. Al was het alleen maar om herinnerd te blijven aan wat er kan gebeuren wanneer de redelijkheid het verliest.

    als reactie op de film Goebbels-Experiment, Das

  • Goeie film, jaren geleden eens gezien. Nog altijd beelden en sfeer in mijn herinnering. Mooie sfeerbeelden.

    als reactie op de film Southern Comfort

  • Missing in Action 2: The Beginning Ik mis er niks aan: The end.

    als reactie op de film Missing in Action 2: The Beginning

  • Ik post hier alleen omdat ik vind dat het niet genoeg geschreven kan worden: HELEMAAL TOP!

    als reactie op de film Reservoir Dogs

  • Chuck Norris...Chuck Norris. Wat een flapdrol van een vent en wat een draak van een film.

    als reactie op de film Missing in Action

  • Charles Bronson...had gewoon na Once Upon a Time in bed moeten blijven. wat een rechtse, geweldverheerlijkende ongein. Broer van Chuck Norris?

    als reactie op de film Death Wish 4: The Crackdown

  • [quote=Blargon7]In mijn ogen een zeer matig verhaal. Had een aflevering van een gemiddelde politieserie kunnen zijn. Het is gewoon dat Samuel de film zo verschrikkelijk omhoog waardeert door zijn ongelofelijke coolheid dat het in mijn ogen de film helemaal red. Waanzinnig zo Cool die gas kan zijn in deze film, hoe een verschrikkelijk lulleltje hij kan zijn in een andere (Unbreakable) Die gast kan gewoon alles hebben qua look. Kaal met cool baardje (Shaft dus), Helemaal kaal(Starwars), afro in Pulp, kort in Die-hard, Zelfs met z’n bad-hair day look in unbreakable pas ie helemaal in zijn rol (iemand hier die nog andere looks van m kunnen herinneren?)… respect! :W[/quote] wat denk je van Jackie Brown???

    als reactie op de film Shaft

  • Echt een aanrader!!! Ook als je deel 2 niet gezien mocht hebben (shame!) Ik heb zelden zo een meeslepende film gezien die zes uur weet te boeien, te verbazen, op te winden en die echt alle kanten van een lange periode laat zien. Briljant acteerwerk, geen overkill; gewoon fantastisch.

    als reactie op de film La meglio gioventù

  • Tjonge... Probeer hier informatie over een film te vinden. Is net zo moeilijk als een film uitzitten op SBS. Compleet doorspekt van geleuter en reclame waar niemand op wacht.

    als reactie op de film Red Heat

  • Als deze film in de buurt komt van The Fugitive ga ik kijken. "Lijken op" is nauwelijks een argument. What's new these days? Ik bedoel, als je alleen naar [b]echt[/b] nieuwe films wilt kijken kun je beter een hobby zoeken. B-) Nadeel: SBS6!! Staat weer eens van 20.30 tot 23.20 geprogrammeerd. Daar wordt ik pas moe van.40 minuten reclame in een film... :N

    als reactie op de film U.S. Marshals

  • Cage is top. Ik heb (nog) geen film gezien met Cage in een prominente rol die ik niet goed vond. Ik ga dus kijken. Zeker... En... ik vergeet bijna de prachtige Buick in deze film....

    als reactie op de film Red Rock West

  • Topfilm! Ben geen van van dhr. Weaver maar de constante dreiging en de zwarte sfeef van de film zijn geweldig!! :Y

    als reactie op de film Duel

  • Chuck Norris? Man, dan heb ik Norrit nodig om mijn buikloop tot rust te krijgen. Wat een bagger maakt die man. Moralistisch en vreselijk ongeloofwaardig B-)

    als reactie op de film Top Dog