Yvonne2 Avatar

Yvonne2

Laatste reviews

Yvonne2 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...Deze film is eeneigentijdse bewerking van het gegeven van Pygmalion, of wel dat de leraar verliefd wordt op zijn leerlinge (wel vreemd hè, het is nooit de lerares met een leerling). Redford blijft altijd wel een stuk om verliefd op te worden, zijn a......"
Up Close & Personal
"...Ik heb deze film niet gezien; ik denk dat ik ook niet zal kijken omdat het onderwerp mij persoonlijk erg tegen staat...."
The Other Woman
"...Men moet niet zo zeuren over de inhoud van deze film, het is een geliefd onderwerp in vele boeken, die ook grote prijzen hebben gewonnen. Het is het genre, waar veel vrouwen (zoals ik) ook van houden. Zie ook het lelijke jonge eendje; Assepoester;......"
Sabrina
"...Vanwege de bovengenoemde negativiteit ga ik zeker kijken of deze film werkelijk zo slecht is; Pretty Woman werd ook als zodanig afgeschilderd...."
Dying Young
"...Uitstekende film over een vrouw die zich opoffert voor de kinderen van haar broer, maar komt in de geestelijke problemen als hij een vriendin krijgt en daardoor haar leven een geheel andere wending zal krijgen...."
Rhapsody in Bloom

laatste ratings

Yvonne2 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

Yvonne2 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.