Yvonne2 Avatar

Yvonne2

reacties

  • Deze film is eeneigentijdse bewerking van het gegeven van Pygmalion, of wel dat de leraar verliefd wordt op zijn leerlinge (wel vreemd hè, het is nooit de lerares met een leerling). Redford blijft altijd wel een stuk om verliefd op te worden, zijn acteerprestaties gaan helaas achteruit, wat niet valt te zeggen voor Michelle. Wel een aanrader. (zakdoekjes bij de hand houden.)

    als reactie op de film Up Close & Personal

  • Ik heb deze film niet gezien; ik denk dat ik ook niet zal kijken omdat het onderwerp mij persoonlijk erg tegen staat.

    als reactie op de film The Other Woman

  • Men moet niet zo zeuren over de inhoud van deze film, het is een geliefd onderwerp in vele boeken, die ook grote prijzen hebben gewonnen. Het is het genre, waar veel vrouwen (zoals ik) ook van houden. Zie ook het lelijke jonge eendje; Assepoester; de prinses en de kikker; enz. enz. Lekker niks, lekker je verstand op nul en lekker kijken. De hoofdrollen worden door een paar kanjers vertolkt.

    als reactie op de film Sabrina

  • Vanwege de bovengenoemde negativiteit ga ik zeker kijken of deze film werkelijk zo slecht is; Pretty Woman werd ook als zodanig afgeschilderd.

    als reactie op de film Dying Young

  • Uitstekende film over een vrouw die zich opoffert voor de kinderen van haar broer, maar komt in de geestelijke problemen als hij een vriendin krijgt en daardoor haar leven een geheel andere wending zal krijgen.

    als reactie op de film Rhapsody in Bloom

  • Er zijn veel films die je vaker moét zien omdat het verhaal dusdanig goed is, dat je in het geheel niet op de acteerprestaties let. Ook de muziekkeuze is dan vaak een probleem. Dit keer heb ik op een gegeven moment lekker van de prestatie van Jackson kunnen genieten, omdat het verhaal mij niet kon boeien. Zoals eerder gememoreerd valt ook hier Davis weer buiten de boot.

    als reactie op de film The Long Kiss Goodnight

  • IJzersterk verhaal, dit zou eigenlijk overal in het normale leven geplaatst kunnen worden. De karakters zijn zeer herkenbaar en worden briljant neergezet door de complete cast; alleen Peter Callagher vindt ik nog steeds een beetje overschat.

    als reactie op de film American Beauty

  • Ik vond deze film wel aardig. Deze film laat (extreem welliswaar) zien dat, als werknemers samen iets organiseren tegen de baas, ze enorm sterk staan.

    als reactie op de film Nine to Five