sickboy1984 Avatar

sickboy1984

Laatste reviews

sickboy1984 heeft nog geen reviews geschreven.

Laatste reacties

"...[quote=Darthmar]Waarom reageer je dan op deze topic als je er niets aan vindt? Heb je de TF films gezien? Zo ja waarom dan als je een hekel hebt aan Bay. Ik ga ook niet naar films die mij niet leuk/goed lijken. Van sommige regiseurs kijk ik hun film......"
Twee nieuwe setfoto's Transformers 3
"...[quote=kurdoskurd1992]godzilla met krachten?? kijk in zijn mond (elektriciteit) lol.. [/quote] Eh ja dat klopt, dat heeft godzilla altijd gehad. Bron wiki [quote]Godzilla's sterkste en bekendste wapen is zijn atoomstraal, een straal van mee......"
Nieuwe look voor Godzilla
"...Idd, ik heb de boeken gelezen en ben daar een groot fan van, maar de films zijn wel leuk, maar er word zoveel overgeslagen en er word zoveel niet duidelijk uitgelegd. Ik vind dat de hoofdrolspeelster wel een toprol neerzet. Dat fincher dit gaa......"
"Amerikaanse" Mikael Blomkvist gevonden
"...Ik ga hem kijken ondanks dat kiera erin zit ;), zak met botten. One hour photo was tot het toch wel slappe einde een behoorlijk sterke film, met een goede onderliggende spanning. Ben wel benieuwd...."
Nieuwe poster Never Let Me Go
"...[quote=Pedrobear]Laat het kritiek maar over aan de critici. 9 van de 10 heeft een goed woordje gehad over Inception. En dan komt er zo'n gast als jij effe zijn eitje kwijt doen die het moet doen tegenover de echte filmkenners. Het is jouw genre niet......."
Inception

laatste ratings

8,3
Raging Bull (1980)
Raging Bull (1980)
5,9
Young Guns (1988)
Young Guns (1988)
5,8
Twilight (2008)
Twilight (2008)
7,6
The Dictator (1933)
The Dictator (1933)

watchlist

sickboy1984 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.