Dr_Gonzo Avatar

Dr_Gonzo

reacties

  • Super film, het begint een beetje vaag en weet je niet precies wat er nu allemaal aan de hand is. Langzaam maar zeker kom je achter wat de 'psychozes' van Donnie inhouden. Een tikje duister, een beetje vreemd maar wel lekker :)

    als reactie op de film Donnie Darko

  • [quote=Blade-X]Wtf? Hoe kan een film zoals deze filmtip zijn :S? Ten eerste, niemand heeft er amper van gehoord en 'What's up, doc?' of 'Mighty Joe Young' zijn veel beter.[/quote] Misschien omdat dit een heel erg goede film is? Zal mij voor de rest geen reet boeien dat deze film niet uit de VS komt, dat er geen bekende acteurs in zitten of dat bijna niemand van de film heeft gehoord. Er zijn nog zo ongelofelijk veel goede films die maar weinig mensen gezien hebben. Met name deze 'filmhuis' films, die op NED3 's zondags vertoont worden, zijn vaak van het betere kaliber.

    als reactie op de film Günese yolculuk

  • Super film!!!! :) Eindelijk weer eens iets waar lekker geen westerse mensen of nonsence in voorkomt. Geweld, explosies en al die gekke toestanden die men hier voornamelijk in de film terug vind is totaal afwezig (which is a good thing!!!). Deze film wordt gedragen door de charakters en het, simpele, maar zeer goede verhaal. Evenals de Tibetaanse film: "Kundun" is dit weer een dikke aanrader.

    als reactie op de film Himalaya - l'enfance d'un chef