donnie 19 Avatar

donnie 19

Laatste reviews

The Godfather: Part III(1990)

"...Ik snap niet waarom mensen deze film slechter vinden dan deel 1 en 2, wat wou je dan zien dat Pacino nog steeds die gangster was zoals in deel 1 en 2,..."

Laatste reacties

"...[quote]Joe Pesci :N Verder een "vermakelijke film" maar wel heel erg het "done that, been there" gevoel en beide hoofdrolspelers zijn inderdaad een tikkeltje te oud voor de rollen. -Zeur-[/quote] sjakkie het is been there done that..."
Lethal Weapon 4
"...Nou lekker belangrijk, zeg eerlijk wie gaat er nou naar de bios om naar dat soort films te kijken, behalve kinderen tot 12 jaar, maar ja het zij zo..."
'Demi schuld van onsuccesvolle Charlies Angels 2'
"...Veruit de beste film van sandler tot nu toe, er zitten heel veel goeie momenten in en die rob schneider is gewoon fenomenaal als illegale pizzabezorger, alleen waa ik me volop aan ergerde is dat rotjoh maar voor de rest is het een toppie hoor...."
Big Daddy
"...5.9 jammer dat het zoo'n lage score is, wat mij betreft kunnen ze er makelijk 6.9 van maken want de film is wel relax. de zoonen,whitey zijn echt geniaal en natuurlijk de film is gemaakt door de 2 beste komedie regiseurs de broetjes Farrelly bekend......"
Me, Myself & Irene
"...[quote]:W:W:W Edward Norton!!!! hahahaha!!! geweldig!! alleen nog overtroffen in American History X, verder niet meer :)[/quote] en je vergeet de Fight Club..."
Primal Fear

laatste ratings

donnie 19 heeft nog geen films een rating gegeven.

watchlist

donnie 19 heeft nog geen films op zijn/haar watchlist staan.