Binnenkort op Netflix: De 'Luther'-film met Idris Elba

Binnenkort op Netflix: De 'Luther'-film met Idris Elba

De eerste recensies zijn inmiddels ook binnen.

Netflix pakt binnenkort uit met: Luther: The Fallen Sun. In deze film, die een vervolg vormt op de Luther-televisieserie (2010-2019), gaat Idris Elba achter een sadistische seriemoordenaar aan.

De eerste recensies voor The Fallen Sun zijn inmiddels ook binnen. De film blijkt helaas niet heel warm te worden onthaald.

Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft The Fallen Sun op het moment van schrijven een score van 63 procent met een gemiddelde beoordeling van een 5.8.

Voor de fans
"Fans van de serie zullen blij zijn om meer van Idris Elba's briljante detective te kunnen zien, maar deze film is een zeer ongeïnspireerde toevoeging aan zijn lijst met zaken", luidt de consensus van de recensenten.

Fans van Luther mogen de film duidelijk niet missen. Luther: The Fallen Sun is vanaf 10 maart op Netflix te zien.



Luther: The Fallen Sun (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jamie Payne | Cast: Idris Elba, Cynthia Erivo, Andy Serkis, e.a. | Stuur melding
Londen wordt geterroriseerd door de sadistische seriemoordenaar David Robey. Hij misbruikt surveillancetechnologie om onschuldige burgers te vermoorden. De briljante maar in ongenade gevallen detective John Luther zit in de gevangenis en wordt ook door Robey geplaagd. Hij besluit uit de gevangenis te ontsnappen en alles op alles te zetten om deze gek op te sporen.

NieuwsFilm

meest populair