Er is maar een persoon die 'Sherlock Holmes 3' kan tegenhouden

Er is maar een persoon die 'Sherlock Holmes 3' kan tegenhouden

Guy Ritchie legt de situatie uit.

In een nieuw interview met Collider kreeg regisseur Guy Ritchie de vraag wat de status van Sherlock Holmes 3 is. Ritchie onthulde dat maar één iemand daar echts iets over te zeggen heeft, namelijk Robert Downey Jr.

Volledige controle
Guy Ritchie vertelt dat hij momenteel niet betrokken is met de ontwikkeling van het derde deel en dat Downey Jr vrijwel de volledige controle heeft over het project:

"Nou, eerlijk gezegd liet ik dit over aan Robert [Downey Jr.]. Robert wilde hier dus de leiding over hebben. De bal ligt in zijn kamp, dus hij is verantwoordelijk voor het script, hij heeft de leiding over het hele gebeuren. Ik ben daar uitgestapt totdat er een tijd voor me is om weer mee te doen."

Of de film er wel of niet gaat komen, hangt dus volledig af van Downey Jr.

Status
In 2019 leek het erop dat productie van een derde deel bijna van start ging met de aankondiging dat Dexter Fletcher (Rocketman) de regie van Ritchie over zou nemen en de film ergens in 2020 zou verschijnen.

Dit plan liep nergens op uit dankzij de uitbraak van het coronavirus. Sindsdien heeft Fletcher hier en daar nog gezegd dat de film er wel van gaat komen, maar ook niet meer dan dat.

Het volledige fragment met Ritchie bekijk je hieronder.



NieuwsFilm

meest populair