Door deze scène in zijn nieuwste film barstte Tom Cruise in tranen uit

Door deze scène in zijn nieuwste film barstte Tom Cruise in tranen uit

De terugkeer van 'Iceman' liet hem niet onbekommerd.

Tom Cruise wist met Top Gun: Maverick hoge ogen te gooien. De blockbuster heeft behoorlijk veel gave en leuke scènes, maar bevat ook de nodige emotionele momenten. Zelfs Cruise hield het op een bepaald moment niet droog.

Top Gun: Maverick werd vorig jaar uitgebracht en werd de op een na meest succesvolle film van 2022. Daar blijft het niet bij. De blockbuster werd zelfs de twaalfde hoogst scorende film aller tijden en is dan ook de grootste hit die Cruise in zijn lange carrière heeft gemaakt.

Kilmer
We hebben echter behoorlijk lang moeten wachten op de film, maar hij is zeker de moeite waard. Niet alleen keerde Cruise terug, ook Val Kilmer was opnieuw van de partij. Hij kroop wederom in de huid van Tom 'Iceman' Kazansky, al was het verre van zeker of hij weer mee zou doen.

In 2014 werd de acteur, eveneens bekend van Heat, gediagnosticeerd met keelkanker. Toch deed hij mee aan Maverick. Niet alleen maakte dit vele miljoenen filmfans dolgelukkig, ook Cruise vond dit heel wat.

Emotioneel
Eerder deze week verscheen de hoofdrolspeler op de Jimmy Kimmel Live show, waar hij zich uitliet over zijn hereniging met Kilmer. Volgens Cruise was dit behoorlijk emotioneel.

Zo zegt hij: "Ik wil gewoon zeggen dat het echt emotioneel was, ik ken Val al tientallen jaren. Voor hem om terug te komen en die rol te spelen... Hij is zo'n geweldige acteur dat hij meteen weer dat personage werd. Je kijkt echt naar Iceman. Ik moest er zelfs van huilen, want het maakte me echt emotioneel. Hij is een briljante acteur".

Bekijk hieronder nogmaals de trailer van de film.



NieuwsFilm

meest populair