Actrice Blake Lively is te oud voor nieuwe filmrol, vindt Twitter

Actrice Blake Lively is te oud voor nieuwe filmrol, vindt Twitter

Is zij echt te oud voor de TikTok-hit It Ends With Us?

Twitter is helemaal overstuur, als het gaat om de verfilming van het populaire TikTok-boek It Ends with Us. Velen vinden het niet oké, dat Blake Lively de hoofdrol pakt.

Het verhaal draait om een 23-jarige die te maken krijgt met geweld binnen een relatie, terwijl Blake 35 jaar oud is. De verfilming zou dan niet geloofwaardig zijn, vinden de lezers. Het commentaar is niet mis. Zo reageerde een van de volgers op Twitter bij het horen van het nieuws:



Veel ouder
Aan de andere kant zijn de twee heren in het boek ook veel jonger dan de gekozen acteurs, zijnde Justin Baldoni en Shane West. Helemaal eerlijk is het dus niet om Blake Lively aan te vallen. Zeker daar de schrijfster toch ergens haar goedkeuring zal hebben gegeven.

Blake is overigens meer betrokken bij het filmproject dan mensen vermoeden. Ze zal als co-producer optreden, dus vreemd is die hoofdrol niet. De ster heeft nog niet gereageerd op de schrikkerige reacties.

Groot drama
Voor de boekenfans zijn de laatste maanden een groot drama. Voor hun gevoel is Colleen Hoover, de schrijfster van het succesvolle boek, verkeerde afspraken aan het maken.

Het goede nieuws is wel, dat online commentaar kan helpen. Want de plannen voor het uitgeven van een kleurboek - terwijl er sprake is van een gewelddadige relatie - zijn voor nu tegengehouden.

Deel kritiek
Meer staat in het artikel van Elle hier. Colleen reageerde sussend op een deel van de kritiek. Catcall Mag publiceerde haar reactie op Twitter hieronder.



NieuwsFilm

meest populair