Vera Ramman


Vera Ramman
2,03K

Artikelen

19,34M

Views

Redacteur entertainment
Schrijft sinds juni 2022 voor FilmTotaal

Auteur
Vera Ramman is auteur, redacteur en content creator. Ze schrijft, fotografeert en maakt video's voor haar eigen website en werkt voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast publiceert ze fantasy en lifestyle boeken. Bovenal is zij gek op chocolade, fantaseren, reizen en haar gezin - hoewel die volgorde wel eens verschilt.

Achtergrond en focus
Vera komt uit de financiële sector. Persoonlijke ontwikkeling en pro-activiteit staan bij haar voorop. Daardoor is ze enorm geïnteresseerd in wat acteurs beweegt om te doen wat ze doen en hoe zij in het leven staan. Ze wil altijd weten hoe zij die persoonlijke groei voor elkaar kregen - en hoe hun inkomen in verhouding mee is gegroeid. Daarnaast geniet ze van hun anekdotes over werk en gezin.

Favoriete genres en films
Vera is dol op actie, animatie, romcoms, sci-fi en fantasy. Voor altijd favoriet zijn in haar ogen: X-Men, Minions, Hoe Tem Je Een Draak, Lord of the Rings, Aliens, True Lies, Cliffhanger, While You Were Sleeping, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings en Dances With Wolves - opnieuw niet persé in die volgorde.


Neem contact op met Vera Ramman

LaatsteArtikelen