Opvallende cameo in clip 'Shazam! Fury of the Gods'

Opvallende cameo in clip 'Shazam! Fury of the Gods'

Lang hoeven we niet meer te wachten.

Er vinden de laatste tijd behoorlijk veel veranderingen plaats bij DC. Sinds James Gunn werd aangesteld als de nieuwe grote baas, worden de nodige projecten gecanceld. Gelukkig komt het wel nog gewoon van Shazam! Fury of the Gods, waar nu weer een clip van is opgedoken.

Enkele dagen geleden kwam er al een uiterst kort filmpje voorbij, dat door de regisseur van de blockbuster, David F. Sandberg, werd gedeeld.

Zien
De filmmaker grapte toen nog: "Ja, we zijn voor best wel gedurfde kleuren gegaan voor de film. Als de film er niet precies zo uitziet in jouw bioscoop, dan moet je daar wel over klagen!" Heb je de clip gemist? Bekijk deze dan alsnog hieronder.



Meer
Daar blijft het echter niet bij. Nu is weer een filmpje op sociale media gezet. Hierin komt Rachel Zegler voorbij. Zij mag dan wel pas 21 jaar oud zijn, de actrice is nu al een grote naam in Hollywood.

Zo wist ze al hoge ogen te gooien in diverse blockbusters en wist ze een rol te bemachtigen in de superheldenfilm Shazam! Fury of the Gods. Nu krijgen we haar weer eventjes kort te zien. Bekijk de nieuwe beelden hieronder.



Niet meer lang
Heel erg lang hoeven we niet meer op de film te wachten. Shazam! Fury of the Gods zal normaal gesproken in maart 2023 in de bioscoop te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair