Netlix verwijderalarm: kijk deze topfilms snel voordat ze verdwijnen

Netlix verwijderalarm: kijk deze topfilms snel voordat ze verdwijnen

Alweer veel moois dat nog maar enkele dagen online staat.

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we nog even de beste op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal. Toen kregen we al te horen dat er veel moois zou verdwijnen, zoals o.a. de iconische The Green Mile. Heb je dit artikel gemist? Klik dan hier.

Meer
Helaas blijft het daar niet bij. Er zal namelijk nog veel verwijderd worden, waaronder de nodige films. Grote titels zoals The Water Diviner, Mamma Mia!, Meet Joe Black, Layer Cake én de geliefde komedie The 40-Year-Old-Virgin worden allemaal op 28 februari van Netflix gehaald.

Kijk deze dus snel, want lang heb je niet meer!



Maart
Ook in maart 'verdwijnen' heel wat films en series. De sterk onthaalde documentaire Apollo 11 is tot 3 maart op Netflix te zien. Ook de serie Shtisel (die maar liefst een 8,6 scoort op IMDb!), moet eraan geloven. Deze is te bewonderen op de streaminggigant t/m eind maart.



Wil je de volledige lijst zien? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair