Deze 'The Hunger Games'-acteur vindt zijn rol nu bedenkelijk

Deze 'The Hunger Games'-acteur vindt zijn rol nu bedenkelijk

Er had volgens Sam Claflin meer ingezeten.

Het is alweer 10 jaar geleden dat Sam Claflin Finnick Odair speelde in The Hunger Games-films. Ondanks het feit dat dit zijn grote doorbraak was, heeft Claflin toch enigszins spijt van hoe het allemaal is gelopen.

Finnick groeide al snel uit tot een van de grote fan-favorieten, maar komt op afschuwelijke wijze om het leven in Mockingjay - Part 2. Niet alleen vonden veel kijkers dit hartverscheurend (en tamelijk onnodig), ook Claflin zelf vindt dat zijn personage beter verdiende.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Claflin zich erover uit: "Ik heb de boeken gelezen. Ik was geobsedeerd door Katniss. Ook vond ik Peeta helemaal geweldig. Maar ik heb ook van heel veel mensen te horen gekregen dat Finnick hun favoriete personage was".

"Als ik nu de films terugkijk, de eerste keer dat ik topless ging, heb ik echt spijt. Ik was doodszenuwachtig. Ik denk dat ik het beter had kunnen doen. Ik nam geen accentcoach voor de films, maar ik had er wel echt een nodig. Als ik mezelf hoor praten in de franchise denk ik echt: 'Wat was dat slecht'. Ik had vandaag de dag graag anders gedaan".

Beter
Ook vindt Claflin het jammer dat Finnick om het leven kwam: "Ik begrijp het wel. Finnick doet wat hij moet doen. Hij is een van de 'good guys', en geeft zijn eigen leven voor zijn vrienden. Toch denk ik dat hij beter verdiende..."

NieuwsFilm

meest populair