Marvel maakt vaart met 'Deadpool 3' en start snel met opnames

Marvel maakt vaart met 'Deadpool 3' en start snel met opnames

De opnames zullen plaats vinden in de zomermaanden.

Inmiddels kwam Deadpool 2 alweer vijf jaar geleden uit. Gelukkig voor de fans komt er nu eindelijk een deel drie in zicht. De opnames starten namelijk binnenkort al.

De Film & Television Industry Alliance liet namelijk weten dat de opnames 1 mei gaan beginnen. Dit doen ze in de Canadese stad Vancouver. Hoewel het mogelijk is dat de deze datum nog veranderd zullen de opnames over de zomermaanden worden verspreid. Toen Collider Shawn Levy, regisseur Deadpool 3, hierover vroeg, gaf hij zo antwoord:

"Ongeveer in mei inderdaad. Nu is het wel zo, hoe meer CGI een film heeft, hoe langer het duurt. En het is een MCU film dus er zitten genoeg effecten in. Voor mij en Ryan (Reynolds) is het wel een prioriteit dat dat rauwe en vieze van de vorige films er wel in blijft."

Levy over het schrijven van Deadpool 3
Levy werkt samen met Reynolds, Paul Wernick en Rhett Reese. In hetzelfde interview vertelde hij over de voorbereidingen.

"Ieder dag zijn we bezig met het schrijven, herschrijven en voorbereiden van Deadpool en ik heb het heel erg naar mijn zin. Het is zo leuk om de scènes te bedenken en te horen wat andere bedenken. Het wordt weer een gewelddadige en harde film, een echte Deadpool film."

"Ook zit Logan erin, en Wolverine. Ik heb het echt naar mijn zin en het filmen is nog niet eens begonnen. Ik zal eerlijk zeggen dat Deadpool wel een van mijn lievelings projecten is."

Deadpool 3 zal waarschijnlijk 8 november 2024 uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair