Nederlands bioscooppubliek denkt het zijne over 'Cocaine Bear'

Nederlands bioscooppubliek denkt het zijne over 'Cocaine Bear'

70% noemt de film vermakelijk, 30% zegt niet gaan.

Op dit moment draait Cocaine Bear in de Nederlandse bioscopen, maar wat vindt het publiek hier eigenlijk van?

De titel van de film vertelt eigenlijk al alles wat je moet weten: een beer die aan cocaïne doet. Ja, dit klinkt wel grappig, maar het is toch echt een waargebeurd verhaal.

Hoe dan
In deze chaotische thriller komen politieagenten, toeristen en tieners samen in een bos in Georgia. Een probleempje: een beer van ruim 200 kilo heeft een gigantische hoeveelheid cocaïne binnen gekregen.

Vervolgens gaat het roofdier op zoek naar meer cocaïne, en iedereen die hem in zijn weg staat zal het duur komen staan... Bekijk de trailer nogmaals hieronder.



Ontvangst
Op IMDb staat de film voorlopig op een 6,5, terwijl hij op Rotten Tomatoes op dit moment op een nette 70% staat. De 'gewone bioscoopgangers' zijn zelfs nog iets positiever, en geven de film een 75%. Ook in Nederland kunnen de nodige mensen genieten van de film.

Zo zijn er op sociale media behoorlijk wat reacties te vinden van mensen die de film behoorlijk vermakelijk noemen en wel meer soortgelijke verhalen willen zien. Bekijk een handjevol reacties hieronder.











Niet iedereen
Ondanks het feit dat het voornamelijk gaat om positieve reacties, vindt niet iedereen de film geweldig. Zo zijn er ook ietwat mindere berichten over Cocaine Bear te vinden.







NieuwsFilm

meest populair