Deze acteur keert terug naar de 'Batman'-reeks

Deze acteur keert terug naar de 'Batman'-reeks

We komen steeds meer te weten over het langverwachte vervolg!

Het tweede deel van The Batman is inmiddels al lange tijd in ontwikkeling bij DC Studios en we weten nog bijzonder weinig over het vervolg. Toch krijgen we steeds meer details te horen en een daarvan is een heuse terugkeer in de filmreeks.

Het was tot nu nog onbekend of Andy Serkis zijn comeback zou maken in de reeks, maar dat lijkt toch echt te gebeuren. In een nieuw interview met GQ bevestigt regisseur Matt Reeves dat de acteur ook in het tweede deel te zien zal zijn.

Pennyworth
In The Batman speelt Serkis het personage Alfred Pennyworth. Ook in het tweede deel zal hij dus te zien zijn als Batmans trouwe butler.



Meer nieuws
Een tijd geleden kwamen DC-bazen James Gunn en Peter Safran al met nieuws over de Batman-misdaadsaga, zoals zij het noemen. Zo weten we inmiddels dat de film een officiële titel te pakken heeft en weten we wanneer deze is te zien op het witte doek.

The Batman - Part II zal naar verwachting vanaf 3 oktober 2025 te zien zijn in de bioscopen. Ook keert Robert Pattinson gewoon weer terug als Batman in de reeks.

NieuwsFilm

meest populair