Tom Cruise krijgt zijn moeder doodsbang met 'Mission: Impossible'

Tom Cruise krijgt zijn moeder doodsbang met 'Mission: Impossible'

De acteur blijft zichzelf overtreffen.

Tom Cruise zonder zijn levensgevaarlijke stunts? Daar kan je je inmiddels nauwelijks iets bij voorstellen. De acteur staat bekend om de uitvoering van bizarre stunts en dat maakte zijn moeder zelfs doodsbang!

Het is inmiddels niet meer onbekend dat een van Cruises meest uitbundige stunts in Mission: Impossible - Rogue Nation zit. Hij hing daarbij aan de zijkant van een vliegtuig.



Bang
In een interview met Jimmy Kimmel in de talkshow Jimmy Kimmel Live! onthulde de acteur dat deze stunt veel indruk maakte op zijn familie. Zijn inmiddels overleden moeder Mary Lee South was zelfs heel erg bang bij het zien van deze absurde stunt.

Vliegtuig
"Ik liet haar zien dat ik op de A4000 zat en aan de zijkant van het vliegtuig hing in Rogue Nation. Toen zei ze: 'Schat, ben jij dat aan het vliegtuig?' En toen vertelde ik haar dat ik dat inderdaad was", vertelt Cruise in het interview.



Ook voor de volgende Mission: Impossible-films heeft Tom Cruise weer behoorlijk wat in petto. Zo kunnen we voor Dead Reckoning Part One zijn gevaarlijkste stunt tot nu toe verwachten.

NieuwsFilm

meest populair