Dé grote 'Stranger Things'-schurk wil het nu Batman moeilijk maken

Dé grote 'Stranger Things'-schurk wil het nu Batman moeilijk maken

Jamie Campbell Bower laat zich erover uit.

Als je een beetje het filmnieuws bijhoudt dan weet je vast en zeker wel dat James Gunn de nieuwe grote baas is bij DC. Dit betekent niet alleen dat veel grote namen vertrekken, ook komt er een geheel nieuwe lichting acteurs. Jamie Campbell Bower hoopt hierbij te horen.

De 34-jarige acteur, voornamelijk bekend om zijn rol als Vecna/Henry Creel/One in de geliefde serie Stranger Things, wil namelijk graag DC komen versterken. De acteur weet ook al welke rol hij zou willen spelen, namelijk de Batman-schurk Scarecrow.

Bekend
De bekendste Scarecrow in de films en series is toch wel die van Cillian Murphy. De acteur was te zien in de trilogie van Christoper Nolan en speelde voornamelijk een belangrijke rol in het eerste deel, genaamd Batman Begins. Je ziet hem hieronder terug in de trailer.



Nu Gunn heeft gezegd dat er meer superheldenfilms komen, waaronder de nodige verhalen rondom Batman, hoopt Bower dat hij de bekende villain mag spelen. Hij is ook geen onbekende op het vlak, aangezien hij ook de grote schurk speelt in Stranger Things.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Bower zich erover uit: "Ik hoor de laatste tijd veel geruchten over Scarecrow en eerlijk is eerlijk, ik heb wel interesse in de rol. Ik denk dat dat echt heel leuk zou zijn. Best eng, maar ook heel gaaf!"

NieuwsFilm

meest populair