Trailer 'Mafia Mamma': Toni Collette als grote misdaadbaas

Trailer 'Mafia Mamma': Toni Collette als grote misdaadbaas

In een keer wordt ze de nieuwe 'Godmother'.

Toni Collette was eind jaren negentig, begin 2000 een grote naam in Hollywood. Toen was het even iets stiller, maar nu is ze echt helemaal terug. Ze wist dan ook weer een hoofdrol te scoren in Mafia Mamma, waar nu de eerste trailer van is verschenen.

Collette, o.a. bekend van The Sixth Sense en The Hours, heeft de laatste jaren de ene na de andere grote rol voor het oprapen. Zo wist ze hoge ogen te gooien in Heriditary en Knives Out.

Nieuwe film
Binnenkort zal ze weer te zien zijn in Mafia Mamma, de nieuwe film van regisseuse Catherine Hardwicke (voornamelijk bekend van Twilight en Lords of Dogtown). Collette speelt Kristin, een Amerikaanse vrouw uit de voorsteden, wiens leven niet bepaald op rolletjes loopt.

Haar zoon wil stoppen met zijn opleiding, haar baas is een seksistisch varken en haar onsuccesvolle man gaat vreemd. Kristins leven verandert echter wanneer ze een telefoontje krijgt van Bianca (Monica Belucci).

Maffiabaas
Bianca is de vertrouwde consigliere van haar vervreemde grootvader. Kristin woont zijn begrafenis in Italië bij en komt hier erachter dat haar grootvader een beruchte maffiabaas was. Sterker nog, voordat hij stierf liet hij weten dat zij het stokje moest overnemen.

Geheel vlekkeloos lijkt dat echter niet te verlopen. Bekijk de trailer van Mafia Mamma, die in april te zien zal zijn, hieronder.



NieuwsFilm

meest populair