Chris Pine is enorm gefrustreerd door 'Star Trek'

Chris Pine is enorm gefrustreerd door 'Star Trek'

Chris Pine uit zijn frustratie over het gebrek aan vooruitgang van Star Trek 4.

Het is alweer bijna 7 jaar geleden dat de laatste Star Trek-film, Star Trek Beyond, in de bioscopen verscheen. En Chris Pine, Captain Kirk himself, heeft er genoeg van dat er nog steeds geen vooruitgang wordt geboekt met nieuwe Star Trek-films.

Chris Pine werd wereldberoemd door zijn rol als Captain James Kirk in J.J Abrams' Star Trek uit 2009. Pine keerde terug om de hoofdrol te vertolken in Star Trek Into Darkness in 2013 en Star Trek Beyond in 2016. Sindsdien zijn er geruchten dat er een Star Trek 4 in de maak is maar Chris Pine weet nog steeds van niks.

"Star Trek is geen Marvel"
In een interview met Esquire uit Pine zijn frustraties over de Star Trek films en het gebrek aan vooruitgang van een nieuwe film. Ook uit hij zijn ongenoegen over de pogingen van de studio om van Star Trek een grote franchise zoals het MCU te maken.

"Ik denk niet dat Star Trek ooit zo een succes zou kunnen zijn" zegt Pine over de vergelijking met de films van Marvel. "Ik snap niet waarom we niet een Star Trek-film kunnen maken voor de fans voor een redelijk budget in plaats van proberen te concurreren met de Marvels van de wereld?" vraagt de acteur zich af.

"Misschien is onze Star Trek vervloekt"
"Toen de laatste film uitkwam en niet het succes was waar iedereen op hoopte, en na het overlijden van Anton Yelchin. Ik weet het niet, het voelt alsof onze versie van Star Trek vervloekt is. Het zou niet zo moeilijk moeten zijn om Star Trek 4 te maken, maar het duurt nu al meer dan 6 jaar."



Volgens J.J Abrams, de regisseur van Star Trek en Star Trek Into Darkness, wordt er nu eindelijk hard gewerkt aan een vierde deel. Maar Pine weet van niks.

"Ik weet nergens van. Maar dat is normaal. In Star Trek-land zijn de acteurs altijd de laatste die iets te weten komen. Het is zeer frustrerend, ik houd van het personage en van de wereld en de mensen waarmee ik samenwerk. Ik zou dit frustrerende systeem graag veranderen maar daar heb ik geen energie voor." Concludeert de acteur.

Het ziet er dus niet naar uit dat we Star Trek 4 binnenkort kunnen gaan zien. De geplande release datum in 2023 werd vorig jaar al geschrapt. In de tussentijd kunnen we wel nog van genoeg Star Trek genieten op TV.

NieuwsFilm

meest populair