Michael B. Jordan ontwijkt knap vraag over zwarte Superman

Michael B. Jordan ontwijkt knap vraag over zwarte Superman

Wordt hij nu wel of niet de wereldberoemde superheld?

We hebben Michael B. Jordan al gezien bij Marvel als de 'schurk' Killmonger in Black Panther. Een lange tijd wordt de geliefde acteur echter gelinkt aan DC, en wel voor de rol van Superman. Tijdens een recent interview werd hij weer eens naar gevraagd.

Jordan, eveneens bekend van de Creed-franchise, wordt door mening filmfanaat gezien als de perfecte opvolger van Henry Cavill, die nog niet zo heel lang geleden liet weten niet terug te keren als de wereldberoemde superheld. Maar wordt het ook echt Jordan of niet?

Vraag
De acteur/regisseur is op dit moment druk bezig met het promoten van zijn nieuwe film, Creed III. Een journaliste krijgt de kans om iets tegen Jordan te zeggen en komt met het volgende: "Je was geweldig in 'Black Panther', maar nu ga je naar DC om 'Black Superman' te spelen".

Jordan komt meteen met zijn beste pokerface en reageert zo: "Wie heeft dat gezegd? Wie zegt dat? Jij zegt dat, ik heb niks gezegd! Ik heb niet eens van deze zogenaamde geruchten gehoord". Bekijk de grappige reactie hieronder.



Afwachten
Sinds James Gunn het stokje heeft overgenomen en de grote nieuwe DC-baas is, vinden er de nodige veranderingen plaats bij de studio. Niet alleen Cavill is vertrokken, ook Wonder Woman-regisseuse Patty Jenkins stapte op en Dwayne 'The Rock' Johnson zou wel eens kunnen volgen.

Als zoveel namen vertrekken, moeten anderen hiervoor in de plaats komen. Jordan zou perfect zijn voor DC, maar misschien is Jack Black hem wel al te snel af. De Holiday-acteur liet gisteren weten dat hij de nieuwe Superman is.

NieuwsFilm

meest populair