Forse kritiek op 'Super Mario Bros. Movie' weerlegd door regisseurs

Forse kritiek op 'Super Mario Bros. Movie' weerlegd door regisseurs

"Chris Pratt is gemaakt voor deze rol."

Sinds dat de eerste trailers uit zijn gekomen is er flink wat kritiek op de stem van Mario in The Super Mario Bros. Movie. De regisseur van de film is het hier niet mee eens en legt even haarfijn uit waarom Chris Pratt juist wel de perfecte acteur is voor Mario.

De film heeft al behoorlijk kritiek gekregen over de casting van Pratt. Fans maar ook andere acteurs vragen zich af of Pratt wel de goede keuze is. Ook hadden fans graag Charles Martinet terug gezien die de stem van mario in de spellen al inspreekt sinds 1992.

Regisseur Aaron Horvath geeft in een interview met Total Film aan waarom Pratt wel de goede keuze is. "Voor mij is hij perfect als Mario. Hij is goed in het spelen van een groothartige arbeiders held. Hoe mario in de film wordt neergezet, daar is hij perfect voor."

Verhaal van Super Mario Bros. Movie
De film is uiteraard gebaseerd op de wereldbekende videospelletjes en zal veel bekende personages bevatten. In de film gaat Mario samen met Luigi op zoek naar prinses Peach die is ontvoerd door Bowser.

In hetzelfde interview geeft Horvath aan dat het een film wordt waar we zien hoe Mario, Super Mario wordt. Aan het begin van de film zijn Mario en Luigi nog gewoon twee loodgieters van een italiaanse immigranten familie. Ook wilt hij ervoor zorgen dat kijkers hetzelfde gevoel zouden krijgen als wanneer ze de spellen spelen.

"Uiteindelijk, als je het spel niet hebt opgegeven, zal het Mario lukken. Die spelerservaring hebben we overgebracht als eigenschap naar de Mario in de film."

The Super Mario Bros. Movie zal 7 april 2023 uitkomen in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair