Eindelijk is duidelijk waar 'Blade' van Marvel Studios over gaat

Eindelijk is duidelijk waar 'Blade' van Marvel Studios over gaat

Blade zal een stuk minder gewelddadig worden als de oude films.

Hoewel er nog weinig duidelijk is over Blade in het MCU zijn er recent wat dingen uitgebracht over wat we kunnen verwachten van de film.

Tijdens de productie van Blade heeft de film de nodige tegenslagen gehad. Van berichten dat er sprake is van een 'saai' script tot onenigheid met de cast. Nu lijkt er toch eindelijk wat te staan. In een korte samenvatting is er uitgebracht wat we kunnen verwachten.

"Hij is bekend als vampierjager die half sterfelijk en half onsterfelijk is. Hij probeert de wereld vampier vrij te maken als wraak op de moord van zijn moeder door een vampier tijdens zijn geboorte."

Past Blade in het MCU?
Er waren al vragen over hoe Blade zou passen in het MCU gezien de iets meer 'kindvriendelijke' aanpak van Marvel. Nu het lijkt het er wel op dat Blade naar de grenzen van de PG-13 rating gaat.

In een rapport van vorig jaar stond dat de film zeker niet zo gewelddadig zou gaan worden als die van 1990. Toch zou het wel de donkerste film van het MCU tot nu toe worden.

Volgens Wesley Snipes, de regisseur van de Blade-films in 1990, is het een goed idee om blade iets kindvriendelijker te maken. "Ik denk dat je zo een grotere doelgroep krijgt. Zolang het verhaal, de personages en de wereld puur blijft, is een PG-13 rating prima."

Blade zal, zolang alles volgens schema loopt, rond 6 september 2024 uit moeten komen. Gelukkig zal er in de tussentijd nog genoeg te zien zijn met Ant-Man and the Wasp: Quantumania nu in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair