J.J. Abrams vindt het verhaal van 'Star Trek 4' het beste sinds lange tijd

J.J. Abrams vindt het verhaal van 'Star Trek 4' het beste sinds lange tijd

Abrams vindt het verhaal meeslepend.

Voordat hij de 'Star Wars'-franchise nieuw leven in blies met The Force Awakens, bracht J.J. Abrams Star Trek in 2009 terug met een reboot. De reboot kreeg twee vervolgen en een vierde film moet er ook nog steeds van komen. Abrams vertelt nu een beetje over het verhaal van het nieuwe deel.

Meeslepend
Abrams was nog niet in staat om veel te onthullen over de film, maar deelde wel het volgende: "Ik zal zeggen dat het de eerste keer is dat we een verhaal hebben dat net zo meeslepend aanvoelt als de eerste."

Star Trek 4
Het is inmiddels al bijna zeven jaar geleden sinds de laatste 'Star Trek'-film uit is gekomen. Sindsdien leek het er even op dat Quentin Tarantino een nieuwe Star Trek wilde maken, maar daar kwam niks van terecht.

Afgelopen jaar werd bekend dat er een vervolg zou komen op Star Trek Beyond. De gehele cast uit de film zou terug moeten keren en Matt Shakman (WandaVision) nam de regie op zich. Shakman stapte even later op om Marvel's Fantastic Four te gaan regisseren.

Volgens Abrams wordt er momenteel gezocht naar een nieuwe regisseur.

Chris Pine
Hoofdrolspeler Chris Pine heeft nog geen idee wat het nieuwe verhaal gaat worden:

"Ik weet niets. In 'Star Trek'-land zijn de acteurs meestal de laatste mensen die iets te weten komen. Ik ken kostuumontwerpers die eerder scripts hebben gelezen dan de acteurs."

Pine gaf toe dat dit een beetje frustrerend is en dat "het niet echt het grootste gevoel van partnerschap bevordert, maar het is hoe het altijd is geweest."



NieuwsFilm

meest populair