J.K. Rowling (Harry Potter) opnieuw fors beschuldigd

J.K. Rowling (Harry Potter) opnieuw fors beschuldigd

Haar ex-man zegt haar flink geholpen te hebben.

Eerder deze week kwam J.K. Rowling nog in het nieuws toen ze het had over haar Harry Potter-reeks en hoe belangrijk deze is voor de gay community. Nu wordt er weer over haar gesproken, althans, beter gezegd, haar ex-man.

De wereldberoemde schrijfster zei eerder dat haar ex-man, genaamd Jorge Arantes, haar mishandeld zou hebben. Ondanks het feit dat hij toegaf haar geslagen te hebben, zegt hij nu dat zijn ex-vrouw 'haar verstand is verloren'.

Podcast
Rowling heeft haar eigen podcast, waarin ze o.a. zei "Hij dreigde onze dochter te gijzelen" en "Hij wilde het manuscript van 'Harry Potter' verbranden". Arantes komt nu met zijn versie en dat is een heel ander verhaal.

Zo zegt Arantes: "Ik heb haar juist meegeholpen. Toen zij het boek aan het schrijven was, gaf ik haar advies. Zij las het voor, ik luisterde, en andersom. Ik heb haar altijd gesteund en genoten van haar verhalen. Het zijn geweldige verhalen, vooral voor kinderen".

Hulp
Arantes vervolgt: "Ja, ze heeft 7 boeken geschreven, maar ik was behoorlijk geïnvesteerd in het eerste deel. Dat weet ze ook. Ze begon met 'Harry Potter' toen wij nog samen waren".

Arantes zegt dan ook dat hij haar nooit heeft willen saboteren: "Ik snap niet hoe ze dit kan zeggen. Misschien is ze gek geworden na drie jaar in lockdown? Ik was in ieder geval zeer verrast toen ik dit kreeg te horen. Niet alleen is het niet waar, het is ook super ongeloofwaardig. Waarom zou ik dit doen? Misschien moeten jullie het maar aan haar vragen..."

De vraag is natuurlijk of zijn verhaal klopt...

NieuwsFilm

meest populair