Dave Bautista weigerde rol in filmreeks van $6 miljard

De acteur heeft een duidelijke mening.


Dave Bautista werd wereldberoemd als worstelaar, maar vandaag de dag is hij een van de grootste Hollywoodsterren. Dat wil hij ook zo houden, zelfs als dat betekent dat hij een rol moet afslaan in een miljardenfranchise.

De spierbundel, o.a. bekend van Blade Runner 2049 en Dune, heeft al eerder laten weten een acteur genoemd te worden, en niet enkel en alleen gevraagd te worden voor eenzijdige rollen.

Carrière
Bautista haalde in het verleden al eerder 'uit' naar John Cena en Dwayne 'The Rock' Johnson. Zo zei hij o.a.: "Ik wil nooit de volgende Rock zijn. Ik wil een goede en gerespecteerde acteur zijn. Rock was in een zekere zin al een filmster voordat hij een filmster werd".

"Dat is heel speciaal en dat zou ik hem ook nooit kunnen en willen afnemen. Maar zou ik hem als een geweldige acteur beschouwen? Absoluut niet". Lees hier zijn volledige reactie.

Anders
Om duidelijk te maken dat hij niet in de voetsporen van Johnson en Cena wil treden, sloeg Bautista een rol af in de Fast & Furious-franchise, iets waar de twee andere voormalige worstelaars wel in te zien waren. Dit laat de acteur nu weten tijdens een nieuwe interview.

Zo zegt hij: "Ze namen contact met me op voor een 'Fast & Furious' rol. Ik zei meteen: "Bedankt, maar ik heb geen interesse". Als ik dit zeg, wil ik niemand beledigen. Ik kijk niet neer op andere acteurs, maar ik zit achter andere rollen aan, zoals een 'Gears of War'-film. Ik wil iets doen dat me interesseert en niet zomaar doen alsof".

NieuwsFilm

meest populair