Dave Bautista haalt opnieuw uit naar Dwayne Johnson: "Hij is geen goede acteur"

Dave Bautista haalt opnieuw uit naar Dwayne Johnson: "Hij is geen goede acteur"

De spierbundel wil dan ook niet vergeleken worden met zijn oud-collega.

Dave Bautista's avontuur bij Marvel zit erop. De acteur kruipt nog één laatste keer in de huid van Drax voor Guardians of the Galaxy Vol. 3. Daarna wilde acteur zich gaan focussen op iets anders. Tijdens een recent interview heeft Bautista het hierover en haalt hij uit naar Dwayne 'The Rock' Johnson.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waar de acteur liet weten blij te zijn dat hij klaar is met het MCU. Hij wil namelijk niet de rest van zijn carrière aan een personage gekoppeld blijven en zich meer focussen op serieuze rollen. Volgens Bautista is dit dan ook een groot verschil tussen Johnson en zichzelf.

Kritiek
Ondanks het feit dat beide spierbundels ex-worstelaars zijn een doorbraken in de filmwereld, lijken de twee niet echt heel goede vrienden te zijn. In het verleden heeft Bautista al eerder kritiek geleverd op de carrière van Johnson en dat is nu weer het geval.

Zo zegt Bautista: "Ik ben heel dankbaar voor Drax. Het is een geweldig personage, maar tegelijkertijd ook een opluchting dat het voorbij is. Het was niet altijd even leuk en het is een moeilijke rol om te spelen, vanwege alles wat er bij kwam kijken. Ik wil ook verder gaan dan alleen Drax".

Vergelijking
Bautista wil niet vergeleken worden met Johnson, aangezien ze niet van hetzelfde kaliber zijn. Zo vervolgt hij: "Ik wilde nooit de volgende Rock zijn. Ik wil gewoon een goede acteur zijn. Een gerespecteerde acteur".

Twee jaar geleden liet hij zich op soortgelijke manier al uit over The Rock. Toen zei hij: "Rock was in zekere zin een filmster voordat hij zelfs maar een filmster was. Er is iets aan hem dat heel speciaal is. Dat zou ik hem nooit afnemen. Maar zou ik hem als een geweldige acteur beschouwen? Absoluut niet"

Verschil
"Ik ben uit op goede rollen" vervolgt hij. "Ik geef niet om Fast & Furious of Bumblebee. Dat is niet het soort sterrendom dat ik wil. Ik wil in Dune spelen. Ik wil werken met Denis Villeneuve. Ik wil werken met Sam Mendes en Jodie Foster. Ik wil werken met Academy Award-winnaars. Ik ben er trots op een karakteracteur te zijn. Ik wil dat respect en die geloofwaardigheid en opleiding".

Zie hieronder de trailer van zijn nieuwste film, Knock At The Cabin.



NieuwsFilm

meest populair