De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

De 3 meest bekeken films op Netflix van afgelopen weekend

Nederland keek weer massaal naar Netflix dit weekend.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Soof 3 (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anne de Clercq | Cast: Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Anneke Blok, e.a. | Kijk direct
Soof heeft eindelijk haar leven lekker op de rit. Maar op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt haar dochter Sascha eerder dan verwacht terug van het backpacken door India. En zij heeft op haar beurt ook nieuws: ze gaat trouwen. Soof besluit dit nieuws aan te grijpen om haar eigen kop in het zand te steken.



Paradise Highway (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anna Gutto | Cast: Juliette Binoche, Morgan Freeman, Frank Grillo, e.a. | Kijk direct
Sally is trucker van beroep. Ze wil het leven van haar gedetineerde broer redden en wordt gedwongen om illegale goederen te vervoeren. Ondertussen zit de FBI haar op de hielen. Haar missie wordt nog lastiger wanneer ze ook nog eens een tienermeisje moet beschermen. Daarbij wordt haar geweten flink op de proef gesteld.



Fall (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Mann | Cast: Grace Caroline Currey, Virginia Gardner, Mason Gooding, e.a. | Kijk direct
Hartsvriendinnen Becky en Hunter zijn echte thrillseekers. Om een trauma te verwerken, besluiten ze een nieuwe uitdaging aan te gaan: het beklimmen van een afgelegen radiotoren van zeshonderd meter hoog. Wanneer delen van de gammele ladder afbreken, komen de vriendinnen vast te zitten. Ze moeten vechten voor hun leven, maar de kans om deze klimtocht te overleven wordt met de minuut kleiner.



NieuwsFilm

meest populair