Spin-off van 'The Batman' nu officieel gestart

Spin-off van 'The Batman' nu officieel gestart

'The Penguin' komt eraan!

Er vinden de laatste tijd behoorlijk wat veranderingen plaats bij DC, sinds James Gunn werd aangesteld als de nieuwe grote baas. Wel komt er meer Batman. Sterker nog, zelfs een van de grote schurken in de film krijgt nu zijn eigen serie.

Het gaat hier om The Penguin, die in de film wordt gespeeld door een onherkenbare Colin Farrell (zoals dat hieronder te zien is). Zijn personage werd zo goed onthaald dat hij meer te doen krijgt. Een tijdje geleden werd bekend gemaakt dat hij in zijn eigen serie zou krijgen en nu weten we dat de opnames begonnen zijn.



Project
Farrell neemt natuurlijk weer de hoofdrol op zich en zal wederom als The Penguin (wiens echte naam Oswald Cobblepot is) te zien zijn. Ondanks het feit dat er nog maar tamelijk weinig bekend is over de serie, lijkt het erop dat het verhaal zich een week zal afspelen na de gebeurtenissen in The Batman.

Falcone is niet langer, waardoor Cobblepot de nieuwe grote baas lijkt te zijn. Gotham is echter in rep en roer sinds The Riddler, die de stad ook volledig onder water liet lopen. Het zal dus interessant zijn om te zien wat er in The Pinguin-serie gaat gebeuren, al helemaal aangezien deze zich afspeelt tussen The Batman en het vervolg hierop.

Batman
Wat ook zeker gaaf is: naar alle waarschijnlijkheid duikt Robert Pattinsons Batman ook in de serie op. Normaalgesproken zal het eerste seizoen van The Penguin, dat uit acht afleveringen bestaat, later dit jaar nog op HBO Max te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair