3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Chip 'n Dale: Rescue Rangers (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Akiva Schaffer | Cast: John Mulaney, Andy Samberg, Seth Rogen, e.a. | Kijk direct
Chip en Dale waren vroeger succesvolle televisiesterren. Inmiddels zijn de eekhoorns uit elkaar gegroeid en leiden ze totaal verschillende levens. Ze worden echter weer verenigd met elkaar wanneer een van hun oude vrienden ontvoerd wordt door een schimmig figuur dat bekende tekenfilmfiguren wil gebruiken voor bootlegproducties.



Eternals (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chloé Zhao | Cast: Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, e.a. | Kijk direct
De door de Celestials gecreëerde Eternals worden naar de aarde gestuurd om de planeet te beschermen tegen de Deviants, monsters die een bedreiging vormen voor de ontwikkeling van het leven. Duizenden jaren nadat de Eternals dachten deze wezens verslagen te hebben, keren ze op mysterieuze wijze terug. De helden moeten zich dan ook opnieuw verzamelen om de mensheid te redden.



Death on the Nile (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kenneth Branagh | Cast: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Emma Mackey, e.a. | Kijk direct
De steenrijke, pasgetrouwde Linnet en Simon Doyle zijn samen met hun bonte gezelschap op huwelijksreis in Egypte. Daar maken ze onder meer een minicruise over de Nijl. De sfeer raak echter flink bedorven wanneer er een dode wordt aangetroffen. Aan meesterspeurder Hercule Poirot, die ook aanwezig is op de boot, om de zaak op te lossen. En daarbij blijkt elke gast een mogelijke verdachte.



NieuwsFilm

meest populair