3 gave actiefilms op Netflix om nu te kijken

3 gave actiefilms op Netflix om nu te kijken

Lekker veel actie op Netflix.

Op Netflix vind je veel actiefilms. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie actiefilms hebben heel wat geweld! Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Okja

Regie: Joon-ho Bong | Hoofdrollen: Jake Gyllenhaal, Tilda Swinton, Steven Yeun | Kijk nu



Een jong meisje met de naam Mija riskeert alles om een machtige multinational ervan te weerhouden haar beste vriend te ontvoeren - een gigantisch dier met de naam Okja.

The Italian Job

Regie: F. Gary Gray | Hoofdrollen: Jason Statham, Mark Wahlberg, Charlize Theron | Kijk nu



Een groep dieven onder leiding van beroepscrimineel Charlie Croker, creëert de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van Los Angeles. Hierdoor hopen ze tijd te hebben om een grote hoeveelheid goud te stelen, en vervolgens te kunnen ontsnappen in hun Mini Coopers.

47 Ronin

Regie: Carl Rinsch | Hoofdrollen: Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Cary-Hiroyuki Tagawa | Kijk nu



Een gezelschap van ronin - verbannen samoerai zonder meester - probeert de eer te herstellen door wraak te nemen op de verraderlijke Lord Kira, die verantwoordelijk was voor de dood van hun meester. Kai is het getroebleerde lid van het gezelschap, die in twijfel wordt getrokken door de overige leden. Dat wordt alleen maar erger wanneer hij verliefd wordt op Mika, de dochter van hun gevallen meester. Hierbij wordt de moed en trouw van de ronin jegens elkaar danig op de proef gesteld.

NieuwsFilm

meest populair