Je gelooft niet hoe klein 'Wednesday'-ster Jenna Ortega is

Je gelooft niet hoe klein 'Wednesday'-ster Jenna Ortega is

Misschien wel een van de kleinste actrices in Hollywood.

Er komen de laatste tijd wel vaker berichten langs op FilmTotaal over kleine actrices. Dit weten ze bijna allemaal goed te verbergen, dus misschien weet jij ook niet hoe klein Jenna Ortega eigenlijk is.

De 20-jarige Ortega draait nog niet zo heel lang mee in Hollywood maar is nu al een bekende naam. De actrice wist hoge ogen te gooien in de serie You en kreeg vervolgens zelfs de hoofdrol aangeboden in de Netflix-serie Wednesday (het personage Wednesday Addams uit de fictieve The Addams Family).

Meer
Aangezien ook dit een groot succes was heeft de streaminggigant al besloten voor een tweede seizoen te gaan. Ortega heeft nu dan ook de rollen voor het oprapen en heeft o.a. al getekend voor de nieuwe Scream-film.

Ook op sociale media is ze al een ster. Op Instagram heeft ze maar liefst nu al 40 miljoen volgers. Kortom, Ortega mag zeker al een grote beroemdheid genoemd worden, maar erg 'groot' is ze zelf niet. Maar weinig mensen weten hoe klein de actrice is.

Klein
Ortega is namelijk maar 1m55. Net zoals Lady Gaga verbergt ze dit goed (meer daarover lees je hier). De wereldberoemde zangeres liet al eerder weten dat haar foto's op een bepaalde manier worden genomen waardoor ze groter lijkt, en ze eigenlijk altijd hoge hakken draagt.

Ortega lijkt hier ook aan 'mee te doen', maar zo nu en dan worden er wel vaker kiekjes van haar genomen waarin het duidelijk te zien is dat ze tamelijk klein is. Zie hieronder bijvoorbeeld een foto van haar, waarop ze naast Zendaya staat.



NieuwsFilm

meest populair