Je gelooft niet hoe klein Lady Gaga eigenlijk is

De zangeres/actrice probeert altijd groter te lijken.

De laatste paar weken komen er wel vaker artikelen langs op FilmTotaal over de lengte van verschillende actrices. Game of Thrones-actrice Emilia Clarke is namelijk maar 1m57. Zoë Kravitz, o.a. bekend van Mad Max: Fury Road en The Batman, is precies even 'groot'. Lady Gaga 'verslaat' echter beide actrices.

Lady Gaga is natuurlijk voornamelijk bekend als zangeres, maar ook wist ze al eerder hoge ogen te gooien in diverse films. Zo wist ze te overtuigen in de film A Star is Born en ook heeft ze een van de hoofdrollen weten te bemachtigen in het Joker-vervolg, namelijk als Harley Quinn.

Spotlights
De zangeres/actrice staat dus volop in de spotlights, maar wist je dat zij behoorlijk klein is? Lady Gaga is namelijk maar 1m55. Ondanks het feit dat de beroemdheid al eerder liet weten dat zij hier niet echt een probleem mee heeft, ziet ze er in haar muziekclips bijna altijd groter uit.

Lady Gaga wordt dan ook zo gefilmd dat het lijkt alsof ze groter is, of de clip wordt zo in elkaar gezet om ons die indruk te geven. De zangeres liet wel al eerder weten dat zij lang niet de enige bekendheid is die dit doet.

Kiekje
Ook op haar Instagram pagina post ze eigenlijk nooit foto's waarop duidelijk te zien is hoe klein zij eigenlijk is. Misschien is het beste voorbeeld nog wel de onderstaande foto, van de film The House of Gucci.

Hier staat ze naast hoofdrolspeler Adam Driver, en waarschijnlijk heeft ze nog hoge hakken aan ook...NieuwsFilm

meest populair