Je gelooft niet hoe klein Emilia Clarke eigenlijk is

Je gelooft niet hoe klein Emilia Clarke eigenlijk is

De 'Game of Thrones'-actrice heeft er echter geen moeite mee.

Iedereen kent Emilia Clarke wel. De actrice werd wereldberoemd in 2011 op 25-jarige leeftijd dankzij de uiterst populaire serie Game of Thrones. Weet je echter ook hoe klein zij is?

Na Game of Thrones had de actrice de rollen voor het oprapen. Zo was ze o.a. te zien in de blockbuster Terminator Genesys, de romantische dramafilm Me Before You en in de kerstfilm Last Christmas, om maar een paar voorbeelden op te noemen.

Looks
Hoewel de actrice vaak wordt geprezen om haar goede looks, heeft ze het nooit echt ver weten te schoppen als model. Het komt wel vaker voor dat een actrice ook een modellencontract krijgt aangeboden, maar ondanks het feit dat Clarke af en toe wel eens een reclame voor een bekend merk heeft gemaakt, zijn deze op een hand te tellen.

Het zou kunnen dat haar lengte hier mee te maken heeft. De actrice is namelijk bijzonder klein, aangezien ze maar 1m57 is. Enkele jaren geleden liet zij zich hier zelf ook over uit. Ze weet dat ze niet echt groot is, maar ze liet wel duidelijk weten dat ze er niet echt last van heeft en ook nooit over haar lengte heeft gelogen.

Jason Momoa, eveneens te zien in Game of Thrones, is met zijn 1m93 héél wat groter, en dat is ook wel duidelijk te zien is op het grappige onderstaande kiekje.



NieuwsFilm

meest populair