Je gelooft niet hoe klein Zoë Kravitz eigenlijk is

Je gelooft niet hoe klein Zoë Kravitz eigenlijk is

Nog geen 1m60.

Vorige week verscheen er nog een artikel op FilmTotaal over Emilia Clarke. Wist jij namelijk dat de Game of Thrones-actrice maar 1m57 is? Zij is echter lang niet de enige kleine actrice in Hollywood.

Zoë Kravitz is de laatste jaren niet meer uit de filmwereld weg te denken. De 34-jarige actrice, eveneens de dochter van actrice Lisa Bonet en zanger Lenny Kravitz, wist belangrijke rollen te bemachtigen in de Fantastic Beast-franchise, Mad Max: Fury Road maar ook in de laatste The Batman-film, waarin ze Catwoman speelt.

Klein
Maar weinig mensen weten echter hoe klein zij is. Net zoals Clarke is Kravitz ook maar 1m57. Dit valt wel op wanneer ze eens naast grotere mensen staat. Dat is hieronder wel het geval. Het gaat hier om een kiekje met haar Little Big Lies-collega Nicole Kidman, waarin het wel haast lijkt alsof een moeder met haar kind op stap is.



De vraag is nu wanneer we Kravitz weer op het grote scherm mogen bewonderen. Haar laatste film was The Batman en het is onduidelijk of ze terugkeert nu dat James Gunn de nieuwe grote baas is bij DC. Wel is de actrice bezig met haar regiedebuut, genaamd Pussy Island.

NieuwsFilm

meest populair