Netflix verwijderalarm: kijk deze topfilm en series snel voordat ze verdwijnen

Netflix verwijderalarm: kijk deze topfilm en series snel voordat ze verdwijnen

Alweer veel moois dat nog maar enkele dagen online staat.

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar om daar plaats voor te maken moet de streaminggigant ook bepaalde projecten verwijderen. Hieronder zetten we nog even de beste op een rij, zodat je deze nog snel kan zien voordat ze 'verdwijnen'!

In de komende dagen zullen er heel wat bekende films van de streamingdienst gehaald worden. De nodige blockbusters zijn het slachtoffer van de inmiddels bekende en maandelijkse 'schoonmaak-actie' van Netflix. Dit zijn de volgende films.

Films
De grootste titel is ongetwijfeld A Quiet Place. Helaas is de titel ook stilletjes verwijderd, want de horrortopper van regisseur John Krasinski (eveneens een van de hoofrolspelers van de film, samen met zijn vrouw Emily Blunt) werd gisteren al van Netflix gehaald...

Daar blijft het echter niet bij. Ook de tamelijk onbekende film Kogustaki Mucize (in het Engels Miracle in Cell No. 7) uit 2019 zal over enkele dagen niet meer op de streaminggigant te vinden. Toch is deze wel zeker de moeite waard. Niet voor niets scoort hij een geweldige 8,2 op IMDb.

De film vertelt het verhaal van een vader met een verstandelijke beperking. Hij wordt gevangengezet voor de dood van het kind van een commandant. Gescheiden van zijn dochter moet hij zijn onschuld bewijzen.

Bekijk de trailer hieronder.



Series
Ook zullen de nodige grote series 'verdwijnen', zoals o.a. Arrested Development, Shtisel, Fate/Zero en Tabula Rasa. Bekijk de volledige lijst hier.

NieuwsFilm

meest populair