Hilarische poster voor "Bob Ross"-film met Owen Wilson

Hilarische poster voor "Bob Ross"-film met Owen Wilson

IFC Films deelt hilarische filmposter van Paint en Owen Wilson ziet er verdacht bekend uit als bekende tv-schilder, Bob Ross.

IFC Films heeft een hilarische filmposter gedeeld van voor de nieuwe komediefilm Paint, waarop hoofdrolspeler Owen Wilson verdacht veel overeenkomsten heeft met de bekende tv-schilder Bob Ross.

Ross (The Joy of Painting) is bekend van vele mooie quotes, maar één sluit perfect aan bij de nieuwe poster van Paint: "Kijk om je heen. Schoonheid zit overal, je moet het alleen zien."


Nummer 1 tv-schilder
De film is geregisseerd door Brit McAdams (Katt Williams: American Hustle) en gaat over Carl Nargle, gespeeld door Wilson (Marry Me).

Carl is de nummer 1 tv-schilder van Vermont, die ervan overtuigd is dat hij alles heeft. Van een mooie haardos en een houten pijp tot een eigen busje en een doek vol blije wolkjes. Totdat een jongere, betere kunstenaar de spotlight en iedereen waar Carl van houdt wil stelen.

April 2023
Maar "als er geen kleine wolken waren, dan zouden er ook geen grote zijn," aldus Bob Ross. Paint wordt in april 2023 uitgebracht in de bioscoopzalen, gevolgd door een streamingrelease later dit jaar op de Amerikaanse dienst AMC+.

De Nederlandse streamingdienst is nog niet bekend. Hieronder de eerdere trailer.



NieuwsFilm

meest populair