Owen Wilson als look-a-like van legendarische schilder Bob Ross op eerste foto 'Paint'

Owen Wilson als look-a-like van legendarische schilder Bob Ross op eerste foto 'Paint'

De gelijkenissen zijn treffend...

In de aankomende comedy Paint speelt Owen Wilson (54) de tv-schilder Carl Nargle. Een eerste foto is nu online verschenen en hierop lijkt de acteur wel heel erg op een andere bekendheid.

Zoals hieronder is te zien, vertoont Wilsons uiterlijk erg veel overeenkomsten met de beroemde kunstenaar Bob Ross. Hij staat met een penseel in de ene hand en een houten pijp in zijn mond.

Bekijk de afbeelding
In het verhaal is Nagle de nummer #1 televisieschilder van Vermont, met een eigen show, die ervan overtuigd is dat hij alles heeft. Totdat een jongere, betere artiest alles (en iedereen) steelt waar hij van houdt.

"The Joy of Painting"
De in 1994 overleden Ross verwierf wereldwijde bekendheid als presentator van het programma The Joy of Painting waarin hij op zijn eigen kalme manier met de kijkers sprak terwijl hij zich een weg baande door prachtige schilderijen die hij helemaal vanaf het begin startte.

De afleveringen zijn onder andere online op Youtube te streamen en tot op de dag van vandaag nog steeds populair onder fans van Ross.

Paint wordt eind april 2023 uitgebracht in de bioscoopzalen, gevolgd door een exclusieve streaming-release later dat jaar op AMC+.

NieuwsFilm

meest populair