Gaat Netflix dik scoren met deze twee grote Nederlandse komedies?

Gaat Netflix dik scoren met deze twee grote Nederlandse komedies?

Ze zijn allebei in productie.

Netflix verwijdert wel vaker films en series. Zie bijvoorbeeld maar het 'verwijderalarm', waarvan er gisteren weer eentje langskwam. Toch komt de streaminggigant ook met veel nieuwe projecten, waaronder twee Nederlandse komedies.

Er zijn nu namelijk twee Nederlandse films door de streamingdienst aangekondigd. Het gaat hier om The Dadchelor en Bad Boa's. Dit is wat we al weten van deze twee projecten.

Wat te verwachten
Volgens het hoofdkantoor van Netflix in Amsterdam zijn beide films zijn in productie, maar hebben nog geen releasedatum. The Dadchelor, van Jon Karthaus en Daan van den Nouweland, gaat over de uber-verantwoordelijke Mark.

Hij staat op het punt vader te worden en gaat op een schijnbaar onschuldig Dadchelor-weekend. Dit weekend loopt echter volledig uit de hand, waardoor zelfs de levens van zijn vrienden in gevaar komen...

Bad Boa's
Het gaat hier wederom om een komediefilm, deze keer met Jandino Asporaat, voornamelijk bekend van Bon Bini Holland en De Dino Show. Wanneer een goedbedoelende maar nauwelijks effectieve boa Ramon te horen krijgt dat hij een terminale ziekte heeft, wil hij zijn laatste dagen besteden aan het verbeteren van zijn buurt.

Wanneer Ramon en zijn partner Ferry per ongeluk een grote drugsvangst in handen krijgen, ziet Ramon dit als zijn grote kans om nog iets te betekenen voor zijn dood. De grote drugsbaron El Muestro neemt de twee fietsende handhavers absoluut niet serieus, maar dat blijkt toch een vergissing te zijn.

NieuwsFilm

meest populair