Jon Bernthal keert terug als The Punisher in het MCU in 'Daredevil: Born Again'

Jon Bernthal keert terug als The Punisher in het MCU in 'Daredevil: Born Again'

De fan-favoriet keert eindelijk weer terug.

Sinds het moment dat Charlie Cox terugkeerde als Daredevil in het MCU in Spider-Man: No Way Home wilden fans meer gezichten van Netflix' Marvel-series terugzien in het MCU. Bovenaan de lijst stond voor veel fans Jon Bernthal als The Punisher. Hun wens is uitgekomen.

Born Again
The Hollywood Reporter meldt dat Bernthal is gecast in Daredevil: Born Again op Disney+. Charlie Cox en Vincent D'Onofrio keren al terug als Matt Murdock/Daredevil en Wilson Fisk/Kingpin.

Bernthal werd in 2016 geïntroduceerd in het tweede seizoen van Daredevil op Netflix en kreeg daarna zijn eigen serie. De solo-serie werd na twee seizoenen afgepakt, omdat Netflix stopte met het maken van de Marvel-series wegens de komst van Disney+.

Slecht nieuws
Helaas komt de bekendmaking van Bernthal's terugkeer gepaard met slecht nieuws voor fans van de originele 'Daredevil'-serie. Elden Hensen en Deborah Ann Woll lijken namelijk niet terug te keren als Foggy Nelson en Karen Page.

De mogelijkheid bestaat dat nieuwe acteurs te zien zullen zijn in de rollen, maar ook kan het zijn dat de personages helemaal geen onderdeel zijn van de serie.

We zullen het definitief weten wanneer de serie in 2024 verschijnt op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair