'Avatar: The Way of Water' deze maand digitaal beschikbaar

Met extra materiaal voor een kijkje achter de schermen!


Avatar: The Way of Water neemt de bioscopen letterlijk en figuurlijk over. Sinds de release in december scoort de ambitieuze film. Gelukkig is Avatar 2 binnenkort ook thuis te bekijken.

Velen zullen zeggen dat het vervolg op Avatar (en de gehele reeks) gemaakt is voor het grote doek. Toch zullen veel mensen ook thuis willen genieten van de uitbundige special effects in de film. Dat kan mogelijk al snel, want The Way of Water is deze maand al digitaal beschikbaar.Extra materiaal
Dat niet alleen, want de release zal veel meer materiaal bevatten dan alleen film. Zo krijgen we met extra materiaal een kijkje achter de schermen.

Niet in Nederland
Voordat iedereen hun streamingdiensten opent; dit geldt alleen voor de Verenigde Staten. Ondanks dat lijkt de digitale release in Nederland ook niet lang meer te duren.

Disney+
Disney+ zal namelijk de eerste zijn die The Way of Water hoogstwaarschijnlijk in het aanbod zullen toevoegen. Dit is dan natuurlijk onderdeel van het abonnement dat is afgesloten. De verwachting is dat de film eind maart of begin april op de streamingdienst wordt toegevoegd.

Wanneer het tweede deel van Avatar te huur is in Nederland, is niet bekend.

NieuwsFilm