Prachtige authentieke officiële poster voor 'The Little Mermaid' van Walt Disney Pictures

Prachtige authentieke officiële poster voor 'The Little Mermaid' van Walt Disney Pictures

Het volgende live-action sprookje verschijnt over enkele maanden al.

Na successen als The Jungle Book (2016), Beauty and the Beast (2017), Aladdin (2019) en The Lion King (2019), geeft Walt Disney Pictures nu ook The Little Mermaid eindelijk haar live-action verfilming.

Met nog maar twee maanden te gaan besloot Disney vandaag een nieuwe poster vrij te geven voor hun live-action verfilming van The Little Mermaid van regisseur Rob Marshall (Memoirs of a Geisha, Chicago).

Authentieke poster
Onderstaand vind je de nieuwe poster. Deze toont het personage Ariel, gespeeld door Halle Bailey, zittende in een authentieke pose. De prachtige poster is zichtbaar een hommage aan een van de klassieke posters van de animatiefilm uit 1989.


Bekijk de afbeelding

Officiële trailer
De poster werd uiteraard ook gedeeld op de socialmediakanalen. Hierbij stond tevens een onthullende boodschap, namelijk dat de officiële trailer voor de film zal worden onthuld tijdens de Oscars volgende zondag 12 maart.


Sterrencast
In de nieuwe verfilming zijn echter meer sterren te zien dan alleen Halle Bailey als Ariel. Naast Bailey schitteren namelijk ook Melissa McCarthy als Ursula, Jonah Hauer-King als Prince Eric, Javier Bardem als King Triton en Jacob Tremblay als Flounder.



De live-action verfilming van The Little Mermaid zal vanaf aankomende 24 mei in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair