Vervolg op thriller 'Wind River' krijgt zijn hoofdrolspelers

Vervolg op thriller 'Wind River' krijgt zijn hoofdrolspelers

De succesvolle film uit 2017 krijgt een vervolg.

Na de aankondiging van een tweede deel van Wind River, zijn nu ook hoofdrolspelers voor Wind River: The Next Chapter bekend gemaakt.

Eind vorig jaar werd er onverwachts aangekondigd dat de film van Taylor Sheridan een vervolg zou gaan krijgen. Het eerste deel was een kritisch en financieel succes en had een aardig bekende cast.

Nieuwe gezichten
De hoofdrolspelers van het eerste deel, Elizabeth Olsen en Jeremy Renner, keren helaas niet terug voor deel twee. Wel keert Martin Sensmeier terug als Chip Hanson, die in de eerste film een kleine rol had, maar nu de hoofdrol te pakken heeft.

Verder voegen Jason Clarke (Pet Sematary ), Scott Eastwood (Suicide Squad) en Chaske Spencer (Marvel's Echo) zich toe bij de cast.

Synopsis
"De terreur is geëscaleerd in het reservaat omdat een reeks rituele moorden onopgelost blijft. De FBI roept daarom de hulp in van Chip Hanson, een nieuw geslagen spoorzoeker voor het Amerikaanse Fish & Game, die op de hielen zit van zijn optreden in Wind River raakt verwikkeld in een wanhopige en gevaarlijke strijd tussen de autoriteiten, een burgerwacht en het reservaat dat hij naar huis noemt."

Benieuwd naar Wind River? Je kunt de film bekijken op Netflix. Ook is hij te huren bij Pathé en Apple TV.



NieuwsFilm

meest populair