Zo lang moet je nog op de nieuwe 'The Lord of the Rings'-films wachten

Zo lang moet je nog op de nieuwe 'The Lord of the Rings'-films wachten

Het duur nog wel even voordat we terug kunnen keren naar Midden-Aarde.

Onlangs onthulde Warner Bros. Discovery CEO David Zaslav dat er gewerkt wordt aan nieuwe Lord of the Rings-films. Samen met New Line Studios wordt er gewerkt aan nieuwe films in de fantasiewereld van Tolkien. Het lijkt er op dat het nog wel even gaat duren voordat we de films kunnen gaan zien.

Tijdens een panel sprak Warner Bros Discovery CFO Gunnar Wiedenfels over de voortgang van de nieuwe films en vertelde hij dat er langzaam vooruitgang wordt geboekt maar dat het nog wel even gaat duren.

"We gaan mooie dingen maken
"David Zaslov maakte een belofte toen hij Warner Bros overnam om een aantal grote, iconische IP's nieuw leven in te blazen" vertelde Wiedenfels. "Het is mooi om te zien hoe de creatieve gemeenschap deze kans grijpt om met ons samen te werken. En dat gaat mooie dingen opleveren, maar het heeft wel tijd nodig."

Er wordt met Peter Jackson gesproken
Het is op dit moment nog onduidelijk waar de nieuwe Lord of the Rings-films over zullen gaan en hoe deze zullen aansluiten bij de films van Peter Jackson. Wel maakte Jackson recentelijk bekend dat er met hem wordt gesproken over de nieuwe films.

Rings of Power
Naast de films wordt er ook gewerkt aan een tweede seizoen van de Rings of Power tv-serie. Deze serie wordt ontwikkeld door Amazon die weer een ander deel van de rechten van Tolkien in handen heeft. Het lijkt er in ieder geval op dat fans van The Lord of the Rings genoeg hebben om naar uit te kijken.



NieuwsFilm

meest populair