Chantal Janzen ziet er wild uit op Instagram

Chantal Janzen ziet er wild uit op Instagram

Met haar moet je geen ruzie krijgen!

Het komt wel vaker dat menig bekendheid kiekjes post op sociale media. Geliefde BN'ers, zoals o.a. Katja Schuurman, Yolante Cabau en Chantal Janzen, doen dit ook graag. Nu deelt laatstgenoemde weer eens een foto.

De 43-jarige Janzen zit niet stil. Ze is vaak op televisie te zien als presentatrice van de nodige programma's zoals Beat The Champions, maar acteert ook. Zo was ze o.a. te zien in de serie Divorce en de film Het Geheim. Daar blijft het echter niet bij.

Sociale media
Ook op sociale media, en vooral Instagram, post Janzen wel vaker berichten. Het gaat hier voornamelijk om filmpjes en foto's. Heel erg gek is dit niet: ze heeft maar liefst 1,7 miljoen volgers, dus die moet ze af en toe ook eens 'trakteren' op enkele plaatjes. Dat is nu weer het geval.

Janzen kwam gisteren met een behoorlijk stoere foto voor International Women's Day. Zo schrijft ze o.a.: "Deze dag is geen 'dag tegen mannen'. Het gaat erom dat de positie van de vrouw nog steeds verbeterd moet worden. Geldt ook voor de houding en support van vrouwen naar vrouwen".

Kiekje
In de foto heeft Janzen enkel en alleen een topje en kort broekje aan, maar het is vooral de knuppel die opvalt. Daarover zegt ze het volgende: "Die knuppel is overdrachtelijk en gebruik ik alleen maar als ik voor de tweede keer iets moet zeggen".

"Of als je een schaar koopt om godsonmogelijke dikke plastic verpakkingen open te knippen maar de schaar zit zelf in een godsonmogelijke dikke plastic verpakking. Dan mag geweld ook. Maar verder niet".

Interesse in de stoere foto van een wilde Chantal Janzen? Klik dan hier!

NieuwsFilm

meest populair