Kijk hier de spectaculaire en kleurrijke Final Trailer voor 'The Super Mario Bros. Movie'

Kijk hier de spectaculaire en kleurrijke Final Trailer voor 'The Super Mario Bros. Movie'

Nintendo gooit een laatste marketing bom om de anticipatie hoog te houden.

Met nog maar goed en wel een maand te gaan voordat The Super Mario Bros. Movie van Nintendo en Illumination Entertainment in de bioscoopzalen te zien zal zijn, wordt er zwaar marketing geschut ingezet.

Via een nieuwe Nintendo Direct werd er namelijk zojuist een Final Trailer onthuld voor de aankomende animatiefilm. Het was al enige weken terug aangekondigd via de socialmediakanalen van Nintendo dat de trailer op 10 maart in China zou verschijnen (en dus 9 maart in het buitenland).

Nintendo Direct
Via Nintendo Directs heeft Nintendo sinds het begin van hun marketing het publiek op de hoogte gehouden met trailers en andere aankondigingen zoals bijvoorbeeld posters.

Bij deze YouTube aankondigingen verschenen natuurlijk zo nu en dan ook producers en leden van de stemmencast ten tonelen, zoals Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Jack Black, Charlie Day, Keegan-Michael Key en Seth Rogen.

Een ambitieuze reis
Tijdens deze Nintendo Direct kwam dus ook Chris Meledandry van Illumination Entertainment naar voren, waarbij hij vertelde dat de film ondertussen de postproductie fase heeft afgerond en helemaal klaar is voor release in april.

"Na zes jaar aan werk hebben Nintendo en Illumination eindelijk de postproductie van The Super Mario Bros. Movie afgerond," aldus Meledandry.

"Bijna 600 mensen hebben aan deze film gewerkt, van onze animators in Frankrijk tot het Nintendo-team in Japan en ons Illumination-team hier in de Verenigde Staten. En het heeft de technische en artistieke mogelijkheden van onze studio naar nieuwe hoogten gestuwd."

Epische laatste trailer
En het resultaat mag er wezen! Onderstaand kun je de laatste trailer bekijken voor de aankomende Super Mario Bros. Movie, welke voornamelijk meer kleurrijk spektakel prijsgeeft dan verhaaldetails.

Er wordt namelijk veel getoond van de spectaculaire scene op de Rainbow Road. Over deze sequentie in de film geven regisseurs Aaron Horvath en Michael Jelenic tevens een korte toelichting aan het einde van de Nintendo Direct.



The Super Mario Bros. Movie zal vanaf aankomende 5 april in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn. Vanaf morgen 10 maart begint officieel de kaartverkoop.



NieuwsFilm

meest populair