'Wednesday'-ster Jenna Ortega in beeld voor langverwachte Tim Burton-film

'Wednesday'-ster Jenna Ortega in beeld voor langverwachte Tim Burton-film

De regisseur ziet een nieuwe samenwerking wel zitten.

Jenna Ortega is helemaal hot sinds ze in de Netflix-show Wednesday te zien is. De man achter die serie, Tim Burton, lijkt dan ook nog niet klaar te zijn met de actrice.

Ortega zou in beeld zijn voor een hoofdrol in het langverwachte vervolg op Beetlejuice, Burtons bovennatuurlijke komedie uit 1988 met o.a. hoofdrollen voor Michael Keaton, Winona Ryder, Alec Baldwin, Geena Davis en Catherine O'Hara.

Dochter Deetz
Naast regisseur Burton is ook Keaton dit keer weer van de partij, wederom voor de titelrol. Mocht Ortega haar handtekening zetten, dan speelt ze de dochter van Lydia Deetz, in het origineel gespeeld door Ryder. Het is op dit moment onduidelijk of laatstgenoemde ook terugkeert voor de sequel.

Beetlejuice haalde in 1988 zo'n 80 miljoen dollar binnen met een budget van 15 miljoen. De film wordt door velen gezien als een van Burtons beste en daarnaast ook nog eens een van z'n meest toegankelijke films.

De opnames in Londen gaan eind mei of begin juni van start. Beetlejuice 2 heeft op dit moment nog geen releasedatum. Hieronder vind je de trailer van het origineel.



NieuwsFilm

meest populair