Echt? Krijgen we een 'Nomad'-serie met Captain America én Black Widow?

Echt? Krijgen we een 'Nomad'-serie met Captain America én Black Widow?

Keren de twee Avengers terug?

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Robert Downey Jr.'s Iron Man, die misschien wel eens terugkeert naar het MCU. Nu doet weer een ander gerucht de ronde, namelijk dat ook Captain America én Black Widow in een Marvel-serie te zien zullen zijn!

De laatste keer dat we Chris Evans als Steve Rogers/Captain America zagen was in Avengers: Endgame. Hij brengt de Infinity Stones terug naar hun rechtmatige plaats en besluit vervolgens om in het verleden te blijven, om oud te kunnen worden met Peggy Carter.

Black Widow
Scarlett Johanssons verhaal als Natasha Romanoff/Black Widow eindigt iets minder gezellig... Zij komt in Endgame om het leven, aangezien ze zich opoffert voor de Soul Stone. Wel was ze weer te zien in Black Widow, maar het ging hier om een prequel.

Nu doet er echter een gerucht de ronde dat de twee terugkeren, voor een serie genaamd Nomad. Het schijnt dat de serie zal laten zien wat er gebeurde met Rogers toen hij de Infinity Stones terugbracht.

Multiverse
Mark Ruffalo zei enkele dagen geleden nog dat er van alles mogelijk is dankzij 'het multiverse'. Nomad wordt dan ook beschreven als een 'multiverse'-avontuur.

Of het er uiteindelijk daadwerkelijk van gaat komen is nog niet zeker, maar het zal interessant zijn om te zien hoe dit zou uitpakken voor Marvel om twee van de geliefdste Avengers terug te laten keren.

NieuwsFilm

meest populair