Wie is dan uiteindelijk de moordenaar in 'Scream VI'?

Wie is dan uiteindelijk de moordenaar in 'Scream VI'?

Wie is het deze keer?

Deze week is Scream VI uitgekomen in de bioscoop en het lijkt erop dat de film goed in de smaak valt bij veel fans en critici. Na veel speculatie en theorieën van fans weten we nu eindelijk wie er achter het Ghostface-masker zit.

Let op! Dit artikel bevat SPOILERS voor Scream VI.

Ghostface
Scream VI beloofde een hoop dingen anders te doen. Zo is het de eerste film zonder Neve Campbell's Sidney Prescott en de eerste die zich niet afspeelt in Woodsboro. Het is dus niet helemaal verassend dat Ghostface ook anders is in de film.

In het verleden zijn er bijna altijd twee Ghostface-moordenaars geweest in de 'Scream'-films. Scream 3 was de enige film waarin er maar een moordenaar zat. In Scream VI zijn er maar liefst drie moordenaars die het iconische masker dragen.

Twist
De grote onthulling is namelijk dat Dermot Mulroney's Detective Bailey en zijn kinderen Quinn en Ethan de moordenaars zijn. Hun motivatie is te vergelijken met die van Mrs Loomis in Scream 2. Detective Bailey is namelijk de vader van Richie Kirsch, een van de moordenaars uit de vorige film, en is uit op wraak voor de moord van zijn zoon.

De Carpenter zussen, gespeeld door Melissa Berrera en Jenna Ortega, nemen het aan het einde op tegen het drietal. Ze zijn in staat om ze alle drie te vermoorden.

Toekomst
Aangezien het er momenteel op lijkt dat Scream VI de grootste opening voor een 'Scream'-film ooit gaat hebben op de box-office, is het zeer waarschijnlijk dat er een zevende film gaat komen. Hoe die film eruit zou kunnen zien, weten we natuurlijk nog niet.

Wel krijgen we een kleine hint in Scream Vi dat het helemaal niet zo zeker is dat Stu Macher (Matthew Lillard), een van de moordenaars uit de originele Scream, echt dood is gegaan. Wie weet zien we hem wel terug in een zevende deel.

NieuwsFilm

meest populair